Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader

 


 

 


 

A Delta Woodpotection favedő bevonatcsalád átfogó, egyszerű és optimális megoldást kínál kül – és beltéri fafelületeink védelmére. A rendszerbe állított termékek egymást kiegészítve biztosítják a Delta felületvédelem korszerű és innovatív előnyeit.

 

 1. Impregnáló alapozók extra védelemmel a felületkárosító gombák, algák ellen. Használatukkal homogén, foltmentes felület képezhető a hossztoldott fafelületek esetében is.
 2. Impregnáló lazúrok a felületbe  hatolva együtt mozognak “élnek” a fával, nyíltpórusú felületük biztosítják a fa “lélegzését” a felület mozgását felpattogás nélkül védik meg. Felületük egyszerűen felújítható.
 3. Középvastag lazúrok a rugalmas felületvédelmet biztosítják. A PowerTec technológia a felületbe impregnálva véd a gombák ellen, a felület vízfelvételét kb. 30%- al csökkenteni tudja, így az kevésbé lesz hajlamos a repedésre. Filmképző elasztikus zárórétege követi a fa mozgását.
 4. Vastag lazúrok, egy munkamenetben felhordható extra retegvastagságukkal kiváló éltakaró képességükkel a nyílászárók, illetve járófelületek nagy biztonságú, szennytaszító, teherbíró záró bevonata.
 5. Rugalmas fedő zománcok, a nanotecnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően vékony rétegben, kíváló fedőerővel rendelkeznek. Használatuk során a fa struktúrája megmarad és egyben nem gátolják a fafelület  természetes páravándorlását.
 6. A korszerű RenoDuo rendszer felületfelújító rendszer tartós megoldást kínál a régi sötét, beszürkült lazúrfelületek felújítására.
 7. Delta Woodprotection lazúrok színezéséhez a CD-Color egy saját gyártású színezőpigment- családot használ, mely bevizsgált rendszert alkot a termékekkel. A színkeverési rendszer garantálja a kezelt felület maximális UV-védelmét a technológia jelenlegi állása szerint.
 8. A Delta Woodprotection felületfelújítási program betartásával a kezelt felületek hosszantartóan megőrzik eredeti színüket és minőségüket.

 

 


 

 

 

Egy kompakt termékprogram a tökéletes favédelemért. Oldószeres, vagy vizes bázisú impregnáló-beeresztő anyagok, favédő lazúrok, olajok  és fedőfesték bevonatok. Ismerje meg a Delta Woodprotection festékrendszerek hozzáadott értékeit!

 

Előnyök:

 

 • A DIN EN 927 szabvány szerint minden épületelem számára megfelelő, hatékony felületvédő bevonatrendszer
 • Kompakt termékválaszték, mely oldószeres és vizes bázisú termékekből áll 
 • VOC előírásoknak minden szempontból megfelelő, modern termék paletta amely biztonságot garantál a felhordás alatt
 • Mázolással, szórással, valamint ipari szériagyártási technológiák (pl. merítéssel) esetén is kiválóan alkalmazhatóak
 • A termékek sokrétű kombinációs lehetőségei és a javasolt rétegfelépítések optimális, hosszú távú favédelmet biztosítanak (a 18. sz. német BFS adatlap szerint)
 • Összevont minőségbiztonsági- és környezetvédelmi termékvizsgálati rendszer 
 • A DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001 és a EG-Öko-Audit (EMAS II) szerint minősített gyártási- és üzemi munkafolyamat


 Profi szakszerviz:

 

 • Az adott célnak megfelelő, testreszabott bevonatrendszerek 
 • Helyszíni műszaki szaktanácsadás 
 • Színkeverési szolgáltatás - a kívánt színárnyalat percek alatt elérhető 
 • Opcionális termékerősítő adalék, biocid filmvédelemmel
 • Igény szerint: hozzáférhetőség a teljes CD-Color épületfestékek választékához és a Dörken termékcsaládhoz: Delta építőipari fóliák, felületszivárgók

 

 

 

Delta Woodprotection termékválasztó

 

 

 

contact background

Kapcsolat

Kérdése van? Vegye fel Velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat